• Slide Toerusting

Toerusting

Samen groeien en uitstappen

Wij willen je graag toerusten om te wandelen in jouw bestemming als zoon of dochter van God. Wij zetten ons voor je in, zodat je fundament in Christus sterk mag worden. Wij willen je helpen hoe jij je dagelijks leven kunt leven gesterkt en geleid door de heilige Geest.

 

 

Meer informatie over de aangeboden cursussen en trainingen vindt je hier onder:

Cursusoverzicht:

Discipelschap training voor Members

Discipelschap vinden we belangrijk in House of Heroes en daarom gaan we in 2019 de hele gemeente hier in trainen. Jezus roept ons op Hem te volgen in Zijn voetsporen. Hij zegt in Mattheus 4:19: 'Kom, en volg mij!’ Dit was het startpunt van zijn discipelen om klaargemaakt te worden voor hun taak om het Koninkrijk van God uit te dragen en zichtbaar te maken in deze wereld. Deze discipelschapstraining zal meerdere keren per jaar worden gegeven en bestaat uit 6 woensdagavonden, van 19.30 – 21:30 uur. In 2020 zal er weer een nieuwe discipelschapstraining plaats vinden. Tijdens de avonden komen onderwerpen aan bod zoals: • Hoe vertel ik iemand het evangelie? • Wat is mijn getuigenis? • Doop in Water, Heilige Geest en Vuur • Bidden & Vasten • Bewegen in de gaven van de Heilige Geest • Bidden voor genezing en bevrijding. Kortom, dezelfde dingen doen die Jezus deed! Trainers: Jaap & Astrid Feddes OPGAVE: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Droom en profetie training voor members

In navolging van de mooie inhouse profetische trainingen afgelopen jaar, willen we komend jaar graag beginnen met een training voor leden van House of Heroes: CELEBRATE YOU! In een serie van vijf avonden, willen we met jullie dieper duiken in het onderwerp ‘dromen’, en hoe God hier doorheen kan spreken. Vanuit een bijbelse basis zal onder meer ingezoomd worden op soorten dromen, symboliek van dromen, uitleg van dromen, dromen en genezing, en dromen in context van het gezin en de kerk. De trainingsavonden zijn op: 8 januari, 23 januari, 12 februari, 26 februari en 11 maart, Tijd: Inloop vanaf 19:00 - / start 19:30 uur Locatie: de Rentmeesterzaal van de Heerlickheijd in Ermelo. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De training zal gegeven worden door Jeroen Doorn.

up

logo footer 2018

A family where

heroes are equipped,

empowered and sent

Merken

Merken

Merken

Merken

Social

facebookyoutube


anbi

Copyright © HOH - HOUSE OF HEROES 2016 · All Rights Reserved
| WEBDESIGN: Unit ONE | WEBDEVELOPMENT: OVG