• Slide Over ons - Diensten

Onze Diensten

Maak kennis met house of heroes

Iedere zondag ontmoeten we elkaar tijdens een House of Heroes dienst. Belangrijke bouwstenen van onze diensten zijn lofprijs en aanbidding, onderwijs en het activeren van het gesproken woord in onze levens.

 

De komende zondagen is House of Heroes een online kerk met samenkomsten van 11.00 uur tot 13.00 uur zodat we door heel Nederland in de huizen één kerk zijn. 

In navolging van het besluit van de overheid om niet samen te komen met groepen van meer dan 100 personen, worden daarom de eerstvolgende zondagen geen diensten gehouden op de gebruikelijke House of Heroes locatie in Harderwijk. 

Maak van deze gelegenheid gebruik om samen met je gezin, vrienden of life group thuis de dienst mee te maken. 

De diensten zijn te bekijken op de Facebook pagina's van House of Heroes en die van mijzelf. Daarnaast kan je ook op ons YouTube kanaal kijken: House of Heroes TV. Op zowel YouTube als Facebook kan je je aanmelden om een melding in te stellen voor die specifieke zondag. Deze zullen elke woensdag klaar staan. Op YouTube kan je je ook abonneren op ons kanaal en meldingen instellen. Dan ontvang je een bericht als we live zijn. Voor komende zondag klik op deze LINK naar de life-stream op YouTube. 

Deze online diensten gelden in ieder geval tot 1 juni 2020

Tot nader bericht zijn onze diensten alleen online te volgen.

Mattheus van der Steen

 

 

Deze Week - 29 MAART 2020

House of Heroes online dienst met: ARLEEN WESTERHOF

 

 

up

logo footer 2018

A family where

heroes are equipped,

empowered and sent

Merken

Merken

Merken

Merken

Social

facebookyoutube


anbi

Copyright © HOH - HOUSE OF HEROES 2016 · All Rights Reserved
| WEBDESIGN: Unit ONE | WEBDEVELOPMENT: OVG