• Slide Missie

Zending

De wereld bereiken

House of Heroes is een apostolische gemeente met visie voor de wereld. Via onze zendingsorganisaties Gospel Music Festival (GMF) en Rainbow Travel Company (RTC) zijn we betrokken bij grote evangelisatiecampagnes in diverse landen in de wereld. Daarnaast dragen wij zorg voor wezen en weduwen via Project Held.

 

 

Gospel Music Festival (GMF)

is een internationale charismatische beweging met de wens om het evangelie van Jezus Christus aan alle mensen te brengen die nog niet zijn bereikt.

 

De visie van GMF is om in elk land van de wereld elk jaar grote muziekfestivals te organiseren met de naam Gospel Music Festival. Op dit moment worden er via de muziekfestivals jaarlijks al duizenden mensen bereikt met het evangelie in landen als Myanmar, Cambodja en Laos.

 

Wordt actief betrokken bij deze campagnereizen. We zenden geregeld teams uit, we ondersteunen het werk financieel en we vormen een biddende achterban tijdens deze campagnes.
Kijk voor meer info op de website van Gospel Music Festival

 


Rainbow Travel Company (RTC)

is een internationale groep van professionele muzikanten en zangers uit Nederland. RTC organiseert wereldwijd Rainbow Music & Art Festivals. Deze festivals zijn gebaseerd op drie sterke universele waarden: liefde, hoop en eenheid. Mensen vanuit de hele wereld nemen deel aan deze reizen om mensen in andere landen te bemoedigen en te zegenen met muziek, liefde en vreugde.
Kijk voor meer info op de website van Rainbow Travel Company

 


Project Held

is het sponsorprogramma van GMF en House of Heroes. Wereldwijd leven er miljoenen kinderen in extreme armoede, met als risico te worden uitgebuit voor kinderhandel of prostitutie. De kinderen die via Project Held ondersteuning krijgen, hebben weer hoop gekregen en kunnen bouwen aan hun toekomst.


Elk kind heeft potentie, elk kind is een geschenk. Zorg dragen voor wezen en weduwen en armen is geen regel of een moeten, het is een levensstijl die Jezus Christus leefde en we willen in Zijn voetsporen treden. We stimuleren onze members om aan een sponsorprogramma, zoals Project Held, deel te nemen en zo een kind financieel te ondersteunen.
Kijk voor meer info op de website van Project Held

up

logo footer 2018

A family where

heroes are equipped,

empowered and sent

Merken

Merken

Merken

Merken

Social

facebookyoutube


anbi

Copyright © HOH - HOUSE OF HEROES 2016 · All Rights Reserved
| WEBDESIGN: Unit ONE | WEBDEVELOPMENT: OVG